Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی اداره کل زندان های استان کردستان، سیدمهدی فرشادان روز سه‌شنبه در دیدار مدیرکل زندان‌های کردستان اظهار داشت: انتظار می‌رود در سریعترین زمان ممکن تدابیر لازم برای انتقال این زندان به خارج از شهر صورت گیرد.

وی با بیان اینکه مسوولین همکاری‌های لازم در این خصوص را به عمل آورده و قطعا این موضوع به صورت جدی در دستور کار نمایندگان مردم در بهارستان خواهد بود،  ضمن تاکید بر ضرورت رفع مشکلات زندان‌ها افزود: کار در زندان‌ها با توجه به کمبود شدید اعتبارات و همچنین نیروی انسانی بسیار دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس با اشاره به پیگیری‌ها برای اجرای قانون تسری فوق العاده خاص کارمندان سازمان‌های پزشکی قانونی و انتقال خون به کارمندان سازمان زندان‌ها در ابتدای سال، اضافه کرد: این قانون در سال ۱۳۹۱ و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسید و در سال ۱۳۹۲ دولت نیز ملزم به اجرای آن شد اما تاکنون بدلیل مشکلات که پیش روی اجرای آن بوده شاهد اجرایی شدن آن نبوده‌ایم.

مدیرکل زندان‌های کردستان هم در این دیدار گفت: رسالت زندانبانی در نظام اسلامی اجرای مجازات حبس با رعایت حقوق شهروندی و کرامت انسانی زندانیان و همچنین با هدف باز اجتماعی نمودن آنان است.

مراد فتحی افزود: زندان محل نگهداری افرادی است که به دلیل هنجارشکنی و قانون گریزی، جامعه حاضر به پذیرش آنان نبوده و در همین راستا با حکم مرجع قضایی به صورت امانت در اختیار زندان‌ها قرار داده شده اند تا ضمن نگهداری، فعالیت های بازپرورانه نیز در خصوص آنان صورت گیرد.

وی اضافه کرد: این موضوع از یک سو بیانگر دشواری های شغل زندانبانی و از سوی دیگر نشان دهنده اهمیت این شغل در راستای سالم سازی جامعه است.

فتحی قدیمی بودن و بافت فرسوده برخی زندان‌های استان را مانعی بزرگ در راستای اجرای دقیق و هدفمند فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی قلمداد کرد و اظهار داشت: زندان‌های مرکزی سنندج، بیجار، مریوان و بانه از یک سو دارای بافتی فرسوده است و از سوی دیگر بدلیل قرار گرفتن در داخل شهر مشمول ‌قانون انتقال زندان‌ها و مراکز اقدامات تامینی و تربیتی موجود به خارج از شهرها می‌شوند.

وی یادآور شد: مشکلاتی بر سر راه اجرای قانون انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در استان کردستان وجود دارد که امیدواریم با حمایت مسوولین و بویژه نمایندگان مجلس شاهد اجرایی شدن این قانون باشیم.

مدیرکل زندان‌های کردستان با تاکید بر این موضوع که اعتبارات حال حاضر زندان‌ها به هیچ عنوان جوابگوی نیازهای این مراکز حساس و مهم نیست، گفت: امسال شاهد قطع شدن بخش سایر از اعتبارات و بودجه دستگاه‌های اجرایی هستیم که این مهم، امور زندانبانی که به راستی فرآیندی بسیار دشوار و حساس محسوب می‌شود را با مشکلات فراوانی مواجه ساخته است.

وی اجرایی شدن قانون تسری را یکی از خواسته های بسیار مهم حال حاضر مسوولین و کارکنان زندان‌های سراسر کشور دانست و افزود: هفت سال از قانون تسری فوق العاده خاص کارمندان سازمان‌های پزشکی قانونی کشور و انتقال خون ایران به کارمندان سازمان دامپزشکی کشور و سازمان زندان‌ها می گذرد ولی متاسفانه تاکنون دولت هیچ اقدامی در جهت اجرایی شدن آن در میان کارکنان زندان‌ها نکرده است که امیدواریم با پیگیری نمایندگان مردم در بهارستان شاهد اجرایی شدن آن باشیم.

فتحی ضمن ارایه گزارشی از عملکرد زندان‌های استان در حوزه‌های مختلف اصلاحی و تربیتی،  اجرای طرح آزادی تحت نظارت سامانه‌های الکترونیکی و همچنین دادرسی الکترونیکی را یکی از مهمترین اقدامات زندان‌های استان در سال جاری دانست و یادآور شد: با حمایت‌های صورت گرفته از سوی ریاست دادگستری شاهد اجرای این دو طرح مهم در استان هستیم که قطعا این موضوع در آینده زمینه کاهش جمعیت کیفری را نیز فراهم خواهد کرد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی مهدی فرشادان کردستان سازمان زندان‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مهدی فرشادان کردستان سازمان زندان ها مجلس شورای اسلامی مهدی فرشادان کردستان سازمان زندان ها اخبار کنکور کارمندان سازمان زندان های استان خارج از شهر اجرایی شدن شاهد اجرای زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۴۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به «انتخاب» گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحه‌ی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم چون مشمول اصل 85 قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد 160 نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفته‌ام که اولویت‌های مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاه‌های اجرایی برای آن‌ها فعال باشیم. با این وجود عده‌ای فکر می‌کنند حجاب اولویت جامعه است.

بنابر گزارش انتخاب، وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل 85 با لایحه‌ی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرح‌ها به اصل 85 داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آن‌ها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آن‌ها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آن‌ها صرف شود به کمیسیون ‌می‌روند. مهم‌ترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل 85 ارجاع می‌شوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل 85 مطرح نمی‌شوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی می‌کنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.

او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیره‌ی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر مقام معظم رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بی تردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسأله‌ی مهم‌تری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفره‌ی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفره‌ی مردم موضوع مهم‌تری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902097

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهری را عملیاتی کند
  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است