Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@14:28:56 GMT

الگوی ما در زندانبانی شهید لاجوردی است

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۸۵۷۸۹

الگوی ما در زندانبانی شهید لاجوردی است

رئیس سازمان زندان ها در روز دوم سفر به کردستان با ماموستا رستمی امام جمعه سنندج و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور؛ محمدمهدی حاج محمدی در دیدار با امام جمعه سنندج گفت: کردستان همیشه مورد نگاه مسموم دشمنان و ضدانقلاب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان زندان ها با ابراز خرسندی از حضور در کردستان گفت: کار ما در زندانبانی از نظر تلاش برای اصلاح و تربیت افراد، شباهت به کار طلبگی دارد و این یک فرصت است برای دستگیری و کمک به انسان های به خطا رفته.

حاج محمدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: الگوی ما در زندانبانی شهید لاجوردی است که اعتقاد داشت زندانی فقط تا پشت درب زندان مجرم است ولی ما در زندان به او، به چشم یک انسان قابل اصلاح و تغییر نگاه می کنیم.

عضو شورای عالی قوه قضائیه عنوان کرد: برخلاف نظام های حقوقی غیر دینی که زندان را ایستگاه آخر می دانند و اعتقاد به تنبیه مجرم دارند، در نظام حقوقی اسلام زندان ایستگاه آخر نیست بلکه فرصتی برای بازگشت به جامعه است.

وی تصریح کرد: هدف غایی از زندان در نظام اسلامی نه تنبیه است نه تأدیب، بلکه اصلاح مجرم به عنوان یک شهروند است.

رئیس سازمان زندان ها در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در کنار زندانبانی و مسئولیت مراقبت از زندانیان، یک وظیفه ویژه ای نیز در قبال خانواده های زندانیان داریم چرا که اعتقاد داریم آن ها نقشی در بزه نداشته اند اما با زندانی شدن سرپرست در معرض آسیب قرار می گیرند و ما باید از آنان مراقبت کنیم.

حاج محمدی در پایان گفت: در این استان نیز بیش از ۵۰ درصد محکومان واجدشرایط در زندان ها مشغول به کار هستند که تا کنون سابقه نداشته است.

امام جمعه سنندج نیز در این دیدار اظهار داشت: مردم کردستان همواره در برابر توطئه ها از نطام اسلامی دفاع کرده‌اند و هیچگاه در مشکلات مختلف دست از حمایت از انقلاب نکشیدند، بنابراین شایستگی بهترین خدمات را دارند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: امروز زندان ها محل تربیت انسان ها و به تعبیری انسان ساز هستند من خودم افرادی را دیده ام که پس از آزادی از زندان از نظر رفتاری و شخصیتی تغییر کرده اند.

ماموستا فایق رستمی در ادامه، زندان‌ها را دانشگاه و مرکز تعلیم و تربیت توصیف کرد و افزود: به برکت نظام اسلامی، بسیاری از زندانیان بعد از اصلاح و تربیت، به آغوش گرم خانواده‌ها برگشته‌اند و این رویه همچنان باید با قدرت ادامه یابد.

ماموستا رستمی با اشاره به توصیه های دین اسلام مبنی بر کمک به انسان ها و دستگیری از آنان گفت: کمک به انسان های آسیب دیده و دستگیری از آنان موجب نجات در آن دنیا و عبور از قله های سخت قیامت خواهد بود.

وی به وجود ۳۰ هزار روحانی سنی و شیعه در کردستان اشاره کرد و یادآور شد: با وجود برخی مشکلات و کمبودها، روحانیون تا جایی که بتوانند در زمینه کمک به اصلاح مجرمان و کمک به خانواده‌های زندانیان کوتاهی نخواهند کرد.

امام جمعه سنندج گفت: همه در قبال خانواده‌های زندانیان مسوول هستیم و نباید از کمک و حمایت اقشار فقیر و ناتوان غفلت کنیم، چراکه همین بی‌توجهی به معیشت فقرا می‌تواند زمینه‌ساز فساد و جرم در جامعه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رئیس سازمان زندان ها سازمان زندان ها امام جمعه سنندج ما در زندان خانواده ها انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۵۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ حجت الاسلام و المسلمین فرجی‌برحق گفت: در بازه زمانی ۱۵ بهمن ماه سال گذشته تا ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خیرین استان مبلغ ۱۳ میلیارد تومان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد استان کمک کردند که این مبلغ نسبت به مشابه سال گذشته ۳۸ درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه از مجموع ۱۱۷ زندانی مشمول برای کمک با ۳۳ میلیارد تومان بدهی در این بازده زمانی که بیشترین کمک‌ها در ماه رمضان بود، تاکنون ۵۴ نفر آزاد شدند، افزود: این پویش تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد.


رئیس‌کل دادگستری زنجان با بیان اینکه در برگزاری این پویش تلاش‌های زیادی انجام شد که در این میان بایستی از اقدامات صدا و سیمای مرکز زنجان که نقش زیادی در اطلاع‌رسانی و جمع‌آوری کمک‌های مردمی داشتند تشکر کنیم، ادامه داد: مردم خیر و نوع دوستان استان با این مقدار کمک‌های مالی یک کار خداپسندانه و بزرگی انجام دادند که شایسته تجلیل و احترام هستند.

حجت الاسلام و المسلمین فرجی‌برحق بررسی وضعیت پرونده‌های محکومان مالی که در زندان هستند مورد توجه مسئولان امور زندان و قاضی ناظر زندان قرار گیرد، گفت: باید برای کمک به زندانیان مشمول ابتدا آماری از تعداد مشمولان برای کمک مالی داشته باشیم تا بعد برنامه‌ریزی برای کمک داشته باشیم که این امر هم مورد عنایت دست‌اندرکاران قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • معلم باید الگوی جامعه باشد
  • شرایط تحصیل زندانیان البرزی مهیا شد
  • ادامه تحصیل زندانیان البرزی در تمام مقاطع تحصیلی
  • کمک های خیرین زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ۳۸ درصد رشد یافت
  • مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • خیران برای آزادی ۲۴۷ زندانی جرائم غیر عمد در کرمان پیش قدم شوند
  • جنایات کومله به روایت تنها معلم بازمانده زندان «برده سور»