Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان زندان‌ها در روز دوم سفر به کردستان با ماموستا رستمی امام جمعه سنندج و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفتگو کرد.

محمدمهدی حاج محمدی در دیدار با امام جمعه سنندج گفت: کردستان همیشه مورد نگاه مسموم دشمنان و ضدانقلاب بوده است. 

رئیس سازمان زندان‌ها با ابراز خرسندی از حضور در کردستان گفت: کار ما در زندانبانی از نظر تلاش برای اصلاح و تربیت افراد، شباهت به کار طلبگی دارد و این یک فرصت است برای دستگیری و کمک به انسان‌های به خطا رفته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حاج محمدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: الگوی ما در زندانبانی شهید لاجوردی است که اعتقاد داشت زندانی فقط تا پشت درب زندان مجرم است ولی ما در زندان به او، به چشم یک انسان قابل اصلاح و تغییر نگاه می‌کنیم. 

عضو شورای عالی قوه قضائیه عنوان کرد: برخلاف نظام‌های حقوقی غیر دینی که زندان را ایستگاه آخر می‌دانند و اعتقاد به تنبیه مجرم دارند، در نظام حقوقی اسلام زندان ایستگاه آخر نیست بلکه فرصتی برای بازگشت به جامعه است. 

وی تصریح کرد: هدف غایی از زندان در نظام اسلامی نه تنبیه است نه تأدیب، بلکه اصلاح مجرم به عنوان یک شهروند است. 

رئیس سازمان زندان‌ها در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در کنار زندانبانی و مسئولیت مراقبت از زندانیان، یک وظیفه ویژه‌ای نیز در قبال خانواده‌های زندانیان داریم چرا که اعتقاد داریم آن‌ها نقشی در بزه نداشته‌اند اما با زندانی شدن سرپرست در معرض آسیب قرار می‌گیرند و ما باید از آنان مراقبت کنیم. 

حاج محمدی در پایان گفت: در این استان نیز بیش از ۵۰ درصد محکومان واجدشرایط در زندان‌ها مشغول به کار هستند که تا کنون سابقه نداشته است. 

امام جمعه سنندج نیز در این دیدار اظهار داشت: مردم کردستان همواره در برابر توطئه‌ها از نطام اسلامی دفاع کرده‌اند و هیچگاه در مشکلات مختلف دست از حمایت از انقلاب نکشیدند، بنابراین شایستگی بهترین خدمات را دارند. 

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: امروز زندان‌ها محل تربیت انسان‌ها و به تعبیری انسان ساز هستند من خودم افرادی را دیده‌ام که پس از آزادی از زندان از نظر رفتاری و شخصیتی تغییر کرده اند. 

ماموستا فایق رستمی در ادامه، زندان‌ها را دانشگاه و مرکز تعلیم و تربیت توصیف کرد و افزود: به برکت نظام اسلامی، بسیاری از زندانیان بعد از اصلاح و تربیت، به آغوش گرم خانواده‌ها برگشته‌اند و این رویه همچنان باید با قدرت ادامه یابد. 

ماموستا رستمی با اشاره به توصیه‌های دین اسلام مبنی بر کمک به انسان‌ها و دستگیری از آنان گفت: کمک به انسان‌های آسیب دیده و دستگیری از آنان موجب نجات در آن دنیا و عبور از قله‌های سخت قیامت خواهد بود. 

وی به وجود ۳۰ هزار روحانی سنی و شیعه در کردستان اشاره کرد و یادآور شد: با وجود برخی مشکلات و کمبودها، روحانیون تا جایی که بتوانند در زمینه کمک به اصلاح مجرمان و کمک به خانواده‌های زندانیان کوتاهی نخواهند کرد. 

امام جمعه سنندج گفت: همه در قبال خانواده‌های زندانیان مسوول هستیم و نباید از کمک و حمایت اقشار فقیر و ناتوان غفلت کنیم، چراکه همین بی‌توجهی به معیشت فقرا می‌تواند زمینه‌ساز فساد و جرم در جامعه شود.

برچسب ها: کردستان ، سنندج ، اشتغال لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NU1

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کردستان سنندج اشتغال امام جمعه سنندج خانواده ها انسان ها زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۶۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان برنامه‌های هفته معلم در کردستان را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هاشم ناظمی‌جلال ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه که در دبیرستان دخترانه شاهد شهیده رزاق طلب ناحیه دو این شهر برگزار شد، با تبریک هفته معلم اظهار داشت: به فرمایش مقام معظم رهبری استاد مطهری جایگاه ویژه‌ای در تاریخ معاصر ایران دارد.

وی افزود: شهید مطهری یک مرزبان هوشیار و بیدار بود که متوجه برنامه‌ریزی دشمنان اسلام در زمینه تهاجم فرهنگی به کشور شده بود اما با تفکر والا و اندیشه‌های ناب همه توطئه‌های بدخواهان را بر هم زد.

مدیرکل آموزش و‌پرورش استان کردستان به جایگاه معلم اشاره کرد و گفت: معلم استوارترین مربی برای هدایت انسان‌هاست، اهمیت علم و عمل صالح به این گونه است که انسان و جامعه امروزی با علم و علم صالح زنده است و‌ قطعاً علم و‌ تربیت نیاز به معلم دارد.

وی در توصیف جایگاه معلم تصریح کرد: معلمان به دل‌ها جان می‌دهند و‌جان را طراوت می‌بخشند، نفوذ را آمادگی می‌دهند و بذر معارف را بر مزارع جان‌ها می‌افشانند و مقام وجود انسان‌ها را به عنوان بازوهای شایسته می‌رسانند که هریک شجره‌ای طوبی می‌شوند.

ناظمی‌جلال خاطرنشان کرد: معلمان در طول 45 سال اخیر از عمر با برکت نظام مقدس اسلام، در دوران دفاع مقدس و بعد از دفاع مقدس علی‌رغم همه توطئه‌های دشمنان قسم خورده نظام، همواره مدافع حق و انقلاب و جایگاه سازنده و مثبتی داشته و در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرینی کرده‌اند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به تشریح برنامه‌های هفته بزرگداشت معلم در کردستان پرداخت و عنوان کرد: امسال نیز همانند سالیان گذشته معلمان نمونه در سطح مدرسه، منطقه، استانی و کشوری بر اساس اعمال نظر و رأی دانش‌آموزان، اولیا و شاخص‌های ابلاغی وزارت انتخاب و مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

مدیرکل آموزش و‌پرورش استان کردستان اضافه کرد: امسال در استان کردستان 4500 فرهنگی در برنامه شناسایی معلم‌های نمونه در مدرسه‌ شرکت و مدارک خود را بارگذاری کردند، از این تعداد دو هزار و 500 فرهنگی به مرحله منطقه‌ای رسیده که از این تعداد 51 نفر به مرحله استانی و 4 نفر به مرحله کشوری رسیدند که خوشبختانه یک نفر از استان کردستان به نام «آرمان حسنی» از آموزش و پرورش منطقه زیویه در میان 20 نفر کشوری انتخاب شد.

وی اعلام کرد: همچنین آقایان «سلام منوچهری از مریوان، مرتضی باقری از قروه و‌ خانم نسرین حسین‌پناهی از ناحیه دو سنندج» به عنوان چهار معلم نمونه استانی انتخاب شدند و در گروه کفیت‌بخشی از مدیران مدارس و‌ معاونین آموزشی و پرورشی مراقبین سلامت و مشاورین 5 نفر به مرحله استانی راه یافتند.

ناظمی‌جلال به روز شمار بزرگداشت هفته معلم، اشاره کرد و افزود: فردا چهارشنبه 12 اردیبهشت‌ماه با عنوان نور مهطر، پنجشنبه فرزانه زمان، جمعه ایثار به توان تو، شنبه 15 اردیبهشت‌ماه محور جامعه، یکشنبه پا جای پای انبیا، دوشنبه پاک جوهران و سه‌شنبه آخرین روز آینده در دستان تو نام‌گذاری شده است.

مدیرکل آموزش و‌پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه روز 12 اردیبهشت ماه معلمان نمونه کشوری و استانی با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد، افزود: دیدار با نماینده ولی فقیه  و نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، تقدیر سراسری اولیا از معلمان در روز چهارشنبه، تکریم و دیدار معلمان بازنشسته، پنج‌شنبه غباررویی مزار شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدای فرهنگی، برپایی میز خدمت در نماز جمعه شهرستان‌ها، سخنرانی و ارائه گزارش، برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم در همه شهرستان‌ها، حضور معلم‌های نمونه در برنامه های مختلف تلویزیونی صداوسیما و نشست‌های پرسش و پاسخ در مدارس از شاخص‌ترین برنامه‌های این سازمان است.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • کسب ۵ مدال نقره و برنز بوکسورهای کردستانی در رقابت‌های کشوری
  • راه‌اندازی صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان 
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد
  • ۳۰۰ نفر به سهیمه بیمه کارگران کردستانی اختصاص یافت