Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نماینده ولی فقیه در استان کردستان صبح امروز به مدت ۳ ساعت از بخش‌های مختلف زندان مرکزی سنندج بازدید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   سنندج، حجت‌‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی صبح امروز، به مدت 3 ساعت از بخش‌های مختلف زندان مرکزی سنندج بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل زندانیان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان کردستان در جریان این بازدید، ضمن گفت‌وگوی چهره به چهره با تعداد زیادی از زندانیان، سؤالاتی را پیرامون دلیل محکومیت و مدت زمان سپری شده از حبس آنها، آخرین وضعیت واکسیناسیون، شرایط بهداشتی و غذایی و میزان اشتغال‌زایی در زندان مطرح کرد.

وی در دیدار با زندانیان جرائم غیرعمد گفت: من وقتی چهره‌های معصوم شما را می‌بینم و اینکه یک فرد در سنین پایین به زندان آمده است، به شدت ناراحت و متأثرم، شما وقتی از هر انگشتتان یک هنر می‌بارد چرا باید این روزها در زندان گرفتار باشید، امیدوارم به زودی از زندان نجات و به آغوش خانواده‌هایتان بازگردید و باعث افتخار جامعه و به مردم خدمت کنید.

حجت‌‌الاسلام و المسلمین پورذهبی افزود: امیدوارم پس از بازگشت به جامعه، دیگر هیچ‌وقت زندان را تجربه نکنید و دنبال اشتغال و زندگی سالم بروید.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه زندانیان هر مطلب و درخواستی را که دارند مکتوب بنویسند، تاکید کرد: تک‌تک این نامه‌ها به صورت دقیق مورد بررسی و رسیدگی قرار خواهد گرفت.

مراد فتحی، مدیرکل زندان‌های استان کردستان نیز در این بازدید با قدردانی از حضور نماینده ولی‌فقیه در زندان اظهار کرد: حقیقتاً این بازدید مایه دلگرمی و امید زندانیان، زندانبانان و دست‌اندرکاران این مجموعه شد.

وی به تشریح گزارشی از وضعیت زندان مرکزی سنندج پرداخت و گفت: در زندان‌های کردستان از جمله این زندان بخش‌های مختلف بهداشت و درمان؛ پزشک، دندانپزشک، روانشناس؛ مشاوره، اشتغالزایی، فرهنگی، قرآنی، دینی، تربیتی، ورزشی، کتابخانه و ... وجود دارد.

فتحی از اجرای دقیق و مستمر طرح پایش و غربالگری سلامت در زندان‌های استان به ویژه زندان مرکزی سنندج خبر داد و افزود: نسبت به سلامت جسمی زندانیان بسیار حساس و همواره در اولویت است به طوری‌که در طول هفته 3 بار تست‌های مختلف از زندانیان گرفته و در طول روز نیز به 70 نفر خدمات پزشکی رایگان ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه خوشبتانه تاکنون موردی از ابتلا به کرونا در زندان‌های کردستان مشاهده نشده است، خاطرنشان کرد: کردستان اولین استانی بود که طرح واکسیناسیون را در زندان‌ها انجام و تاکنون چهار هزار و 255 نفر دوز اول، 2800 نفر دوز دوم و 1200 نفر دوز سوم را تزریق کرده‌اند.

2 هزار زندانی کردستانی موفق به اخذ گواهینامه مهارت شدندقرارگاه جلوگیری از بازگشت مجدد زندانیان به زندان تشکیل شود

مدیرکل زندان‌های استان کردستان تصریح کرد: در صورت مشاهده هر گونه علائم کرونا از زندانیان، فرد زندانی بلافاصلی تحت مراقبت و درمان خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 560 نفر معتاد در زندان‌های استان تحت پوشش متادون درمانی و 200 نفر از معتادان تحت درمان بوپرنورفین قرار دارند، افزود: 2 بند  از زندان‌های کردستان به متادون درمانی اختصاص داشته که موفق‌ترین بخش در حوزه اشتغال و حرفه‌آموزی است.

مدیرکل زندان‌های استان کردستان یادآور شد: زندانبانان شب تا صبح نمی‌خوابند تا زندانیان در سایه امنیت و آرامش کامل به سر ببرند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدا تا آذرماه سال‌جاری درآمد زندانیان سنندجی از تولید و فروش صنایع‌دستی یک میلیارد و 500 میلیون تومان بوده است، افزود: خودمان مواد اولیه تولیدات را برای زندانیان تهییه کرده و خودشان بدون دخالت زندان، آن را از طریق خود و خانواده‌هایشان به فروش می‌رسانند.

فتحی گفت: تاکنون یکهزار و 400 زندانی این زندان موفق به اخذ گواهینامه مهارت شده که پس از آزادی می‌توانند با همین مدرک و دریافت تسهیلات، برای خود وخانواده‌هایشان اشتغالزایی و درآمد ایجاد کنند.

زندانیان زندان مرکزی سنندج نیز در این بازدید ضمن ابراز پشیمانی از اشتباهات گذشته خود، از حضور و برخورد مهربانانه نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با آنان، ابراز خوشحالی کردند و خواستار تسریع در رسیدگی پرونده و بخشش بودند؛ شمار زیادی از زندانیان مشکلاتشان را به صورت حضوری مطرح و مکتوب ارائه دادند و می‌گفتند امیدواریم این دیدار مایه خیر و برکت شود.

زندانیان بخش کارگاه‌های صنایع‌دستی نیز می‌گفتند از اوایل هیچ درآمدی نداشتیم که پس از ترک اعتیاد، اکنون با هسته خرما و ابتکار خود تخته نرد، تسبیح و با چرم کیف درست کرده و ماهانه 2 تا 3 میلیون تومان درآمدزایی ایجاد و از طریق فروش تولیداتمان، روزی حلال برای خود و خانواده‌مان کسب می‌کنیم. یکی از آنان می‌گفت روز اول که به زندان آمدم می‌خواستم حتی بچه‌ام را تحویل بهزیستی بدهم اما الان اشتغالزایی و با افتخار پول برای زن و بچه‌ام می‌فرستم.

همچنین زندانیان در حضور نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان؛ از مدیرکل زندان‌های کردستان، رئیس و زندان‌بانان زندان مرکزی سنندج که شبانه‌روز و همراه با خانواده خود برای جلب رضایت شاکیان تلاش می‌کنند و در این راه حتی هزینه‌های مالی از جیب خود هم متحمل شده‌اند، تشکر و قدردانی کردند.

حضور در کارگاه‌های اشتغالزایی، تولیدات صنایع‌دستی، بخش آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای، مشاوره، کتابخانه، کلاس‌های قرآنی و فرهنگی و صداوسیما زندان سنندج و مشاهده فعالیت‌های زندانیان در این حوزه‌ها، بخش دیگر بازدید امروز حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی بود.

انتهای پیام/481/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان کردستان زندان های کردستان زندان مرکزی سنندج زندان های استان زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست

حجت السلام ابراهیم حمیدی با بیان اینکه مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست و لازم است همیشه مسائل زندان و زندانیان مورد توجه قضات قرار بگیرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حجت السلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه تبیین برنامه‌های عملیاتی دادگستری استان کرمان در سال ۱۴۰۳ که با حضور روسای حوزه‌های قضایی و دادستان‌های سراسر استان برگزار شد، اظهار داشت: در راستای دستیابی به اهداف سند چشم انداز قوه قصائیه، تکالیف روسای حوزه‌های قضائی و دادستان‌های سراسر استان تشریح شد.

وی افزود: نسخه جدید سند تحول و تعالی قوه قضائیه به استان‌ها ابلاغ شده است، این سند نقشه راه سیستم قضائی می‌باشد و لازم است تمامی قضات و کارمندان اداری با این سند آشنایی لازم را داشته باشند.

او ادامه داد: مدیران دستگاه قضایی استان بایستی تسلط کامل بر سند تحول داشته باشند و تمام تصمیم گیری ها، پیگیری‌ها و دستورات منطبق با سند باشد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: این یک سند علمی می‌باشد و بایستی این سند به نخبگان قضائی و دانشجویان آموزش داده شود.

او هدف این نشست را اعلام برنامه‌های سند تحول دانست و گفت: ۸ هدفی که معاونت راهبردی قوه قضائیه از سند چشم انداز قوه قضائیه ابلاغ کرده است بایستی در سال ۱۴۰۳ اولویت حوزه‌های قضائی قرار بگیرد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: ۱۲ کار گروه ذیل اهداف ابلاغی معاونت راهبردی قوه قضائیه تشکیل شده است تا بر نحوه اجرای هر هدف نظارت کنند.

 

*موانع زیادی از جلوی پای بنگاه‌های اقتصادی برداشته شد


وی بیان داشت: بسیاری از مشکلات واحد‌های تولیدی در ستاد اقتصاد مقاومتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و موانع زیادی از جلوی پای بنگاه‌های اقتصادی برداشته شد و مسئولین استانی بایستی موانع تولیدی را رفع کنند و لازم است از افرادی که قصد سرمایه گذاری دارند حمایت شود.

او گفت: با استفاده از شورای حفظ حقوق بیت المال و ستاد اقتصاد مقاومتی در سال پیش رو مشکلات واحد‌های صنعتی و تولیدی بررسی می‌شود و راهکار‌هایی ارائه می‌گردد.

 

*نگاه ویژه‌ای به بحث زندان و زندانیان

وی ادامه داد: در سند تحول قوه قضائیه نگاه ویژه‌ای به بحث زندان و زندانیان شده است، مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست و لازم است همیشه مسائل زندان و زندانیان مورد توجه قضات قرار بگیرد.

وی ادامه داد: یکی از مسائلی که باعث افزایش آمار زندانیان می‌گردد صدور قرار تامین می‌باشد، برای مجرمینی که لازم است سخت گیری شود و برخورد جدی صورت گیرد، اما افرادی که می‌شود با قرار التزام در دسترس باشد از این اهرم استفاده شود.

وی افزود: قرار باید متناسب با جرم باشد و برای مجرمینی که نظم و آسایش عمومی جامعه را مختل می‌کنند بایستی احکام قضائی بازدارنده صادر گردد.

او بیان داشت: برای مواردی که ضرورت ندارد حکم حبس داده نشود و اگر امکان داشت می‌توان از احکام جایگزین حبس در برخی از موارد استفاده کرد و استفاده از پابند الکترونیکی و سرکشی از زندان نیز در کاهش آمار جمعیت کیفری زندانیان موثر می‌باشد.

 

*توسعه دادرسی الکترونیکی زندانیان

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: همچنین لازم است دادرسی الکترونیکی زندانیان نیز در اولویت قرار بگیرد و بایستی سیاست این باشد که تمام جلسات رسیدگی زندانیان به صورت الکترونیکی برگزار شود.

دیگر خبرها

  • زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم
  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • شرایط تحصیل زندانیان البرزی مهیا شد
  • ادامه تحصیل زندانیان البرزی در تمام مقاطع تحصیلی
  • کمک های خیرین زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ۳۸ درصد رشد یافت
  • مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست
  • ‌معلم چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ + فیلم
  • خیران برای آزادی ۲۴۷ زندانی جرائم غیر عمد در کرمان پیش قدم شوند
  • رکورد جدید زندانیان در فرانسه